Mycket väsen för ingenting

Välkomna till vår fabrik: Shakespearefabriken i Vadstena och sommarens uppsättning ”Mycket väsen för ingenting”

Ett krig har just avslutats. De överlevande soldaterna kommer till Leonatos gods på landet. Där finns många som väntat på soldaterna. Kriget är över! Leonato bjuder dem att stanna på mat och dryck. I en hel månad! De startar med en maskeradfest och förvecklingarna kan börja. Kärleken flödar! Och konstaplarna i byn får fullt upp med ordningen och redan.

På samma varma sätt som Leonato välkomnar gästerna vill vi på Shakespearefabriken välkomna er till denna teaterfest. Kanske inte i en hel månad i sträck men i alla fall för en kväll!

Mycket väsen för ingenting kantas av skratt, sång och ett vindlande djup, som det brukar vara i Shakespeares pjäser. Uppsättningen regisseras av Inga Onn som spelat i många somrar på fabriken och hennes mål är att publiken ska få ta del av en varm och kärleksfull hyllning till scenkonsten.

Uppsättningen blir även en liten hyllning till alla de som i alla år har arbetat med teatern, som under coronan fyllt 25 år! Så, kom och fira med oss och Shakespeare. Hylla kärleken, dramatiken och att vi äntligen kan fylla hela vår salong med er, kära publik.

Köp biljetter här!
via shakespearefabriken.se samt på Vadstena Infocenter, Storgatan 28

Nytt för i år! Ta kungståget till teatern!
Tur och retur Vadstena – Shakespearefabriken
30 kr för alla åldrar
Avgång från järnvägsgatan 9, vallgraven, Vadstena
ons – lör kl. 17.15
sön kl. 15.15 
Återresa till Vadstena efter föreställningens slut.
Köp biljetter här!

Välkomna till oss i sommar!